Почина актьор от "Живите мъртви"

0
Основната версия на разследващите е, че става въпрос за самоубийство
Основната версия на разследващите е, че става въпрос за самоубийство Снимка: Instagram

Американският актьор Мозес Моузли почина на 31 години в щата Джорджия, предаде ЮПИ, като цитира неговия мениджър

Той беше известен с ролите си в сериалите "Живите мъртви", "Пазители", както и във филмите "Радостен шум", "Игрите на глада: Възпламеняване", "Стажанти" и други, dnews.bg

Според сайта TMZ смъртта на Моузли е настъпила в резултат на рана от огнестрелно оръжие. Основната версия на разследващите е, че става въпрос за самоубийство.

Тялото на актьора е открито миналата седмица в Стокбридж, щата Джорджия, след като семейството му го обявило за изчезнал. Няколко дни роднините не успявали да установят контакт с него.

"Мозес беше удивителен човек и ако имахте възможността да се срещнете с него, той щеше да направи деня ви невероятен. Той беше много талантлив, голям приятел, такъв, на когото можете да се обадите за всичко. Винаги се вълнуваше от живота и работата в развлекателния бизнес", заяви неговият мениджър в съобщение до сайта на списание "Пийпъл".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари