Почерпен шофьор блъска паркиран автомобил и бяга от местопроизшествието

0
Мъжът се е държал грубо и арогантно с полицаите, заплашил ги и със саморазправа
Мъжът се е държал грубо и арогантно с полицаите, заплашил ги и със саморазправа

37-годишен мъж е разследван за хулиганство срещу служители на реда, като преди това e предизвикал катастрофа с материални щети и е напуснал мястото, без да сигнализира за това.

Случаят се е разиграл вчера следобед, в района на ул. Яне Сандански в Русе. Малко след 15:30 часа очевидци са сигнализирали, че на ул. Яне Сандански мъж се е блъснал с автомобила си в друга паркирана на улицата кола и е напуснал ПТП-то. Според свидетелите водачът бил пиян. Екип на Пътна полиция е изпратен за изясняване на случая. Със съдействието на гражданите служителите на реда са установили водача.

Оказало се е, че това е 37-годишният русенец Н.С. Мъжът се е държал грубо и арогантно с полицаите, заплашил ги и със саморазправа. Поведението му възмутило изключително хората, станали свидетели на случващото. На място е изпратен и екип на Първо РУ. Мъжът е отведен районното управление, където агресивното му поведение продължило. 37-годишният е отказал да даде проба за наличие на алкохол.

В крайна сметка в Първо РУ по случая е започнато бързо производство за престъпление по чл. 325, ал. 2, вр. ал.1 от НК, а екипът на Пътна полиция му е съставил акт по Закона за движение по пътищата за причиненото ПТП и за това, че е напуснал местопроизшествието без да уведоми компетентните органи. Н.С. е задържан за 24 часа.

Работата по случая продължава.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Принцесата бе приятно изненадана, когато разбра, че змеят има не само три глави!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари