Побой над младо момче предизвика напрежение в Русе

22
Бияч от Русе кара жертвата си да му целува краката
Бияч от Русе кара жертвата си да му целува краката

Бияч от Русе кара жертвата си да му целува краката

Напрежение в Русе заради видео с агресия над момче. Клипчето бе публикувано днес в социалните мрежи и възмути десетки млади хора, които се събраха пред блока, в който живее нападателят.

На кадрите се вижда как момче налага с юмруци с лицето друго момче. Инцидентът е станал през април, но видеoто е било публикувано днес в социалните мрежи и възмути десетки русенци, които се събраха тази вечер пред блока, в който живее нападателят. Клипът провокира десетки коментари от възмутени хора.

Малко по-късно момчето, което е посочено за побойник, публикува пост, в който се извинява за стореното. Въпреки това пред блока му се събраха млади хора, които не познават потърпевшия, но изразиха подкрепата си и се обявиха против агресията.

"С това момче бяхме в едно заведение. Отидохме в тоалетната и той реши да ме пребие. След това ме заpлаши, че ще нарани близките и семейството ми", разказа потърпевшият Иво Бонев.

Оказва се, че преди седмица нападателят му е пребил друго момче.

"Преди седмица някъде имаше още едно момче, познат. В момента той е със счупено ребро, ключица, два часа са го били", каза Бонев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    10
    Вань
    Олеле, млади господине! Ние няма да видим какво те правят в панделата.
  • 12
    9
    Русенски джигит
    Полицията,съдът и прокуратурата бездействат.Ако и за напред ще е така,да ги закриват и кой откъде е.Тогава обществото ще наложи адекватно наказание.Кръв за кръв за кръв.В ерата на СИК и ВИС имаше много добре работеща система за адекватно отмъщение за такива псевдо мутри и биячи. Време е за почистване на МВР,съд и прокуратура,а почистването трябва да започне сега,и зависи от нас,колко добре и ефективно ще се почисти от боклука,тази неработеща система. Ако сме единни и при такива ситуации като таза,покажем че ни има като общество и искаме адекватни мерки и искаме мъст нещата може и да се променят.
  • 9
    8
    фассфафас
    двайс годишните ,за нищо не стават ,има едни метър 6ейсе мазни мислят са за културисти,но са спъните от балоните и кристалите,хубавото е че кат се качат в двайси годишна кола,фиййй (дет брали )и ги няма
  • 18
    7
    мариян
    Този определено си е за пибиране,дали ще стане е друг въпрос,но какво мислите за другия идиот който снима.Писна ми вече от подобни репортери.Пожар,катастрофа,побой или каквото и да е друго а "хората"вместо да помагат спират да снимат за да публикуват за лайкове и до там.
  • 24
    6
    daskal
    Абе добре че е била полицията да му спасява задника. Ако тълпата беше нахлула в блока... Но това повдига други въпроси. Как ченгетата са реагирали светкавично в този случай, а не са направили нищо да го предотвратят?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари