По време на молебен за сняг най-накрая заваля в Пампорово

0

Хотелиери и ресторантьори се помолиха за много сняг и успешен сезон

Обилен сняг заваля в Пампорово. Снежната покривка е над 10 сантиметра и продължава да се увеличава.

Безснежната до момента зима притесни хотелиери, ски учители и ресторантьори в родопския курорт, защото има отказ от резервации.

Те организираха молебен за сняг и успешен сезон. Молебенът се състоя днес на плац Студенец, когато дойде и снегът, пише БНТ.

Той беше отслужен от отец Запрян Шиков, въпреки тежките метеорологични условия и обилния снеговалеж.

Присъстващите хотелиери и ресторантьори се помолиха за много сняг и успешен сезон.

"Правим такъв молебен за сняг, за здраве на всички ски училища, всички ресторантьори тук от Пампорово. Тази година съвпадна с първия сняг, който вали за тази година. Тъй че да се надяваме, че сезонът ще е добър“, каза Стефан Масурски, собственик на ски училище.

До сега концесионерът на ски зоната в Пампорово поддържаше няколко писти с изкуствен сняг. След като най-после и естествения заваля, в курорта се надяват скиорите да се върнат. А дори днес, при обилния снеговалеж, на пистите не липсваха ентусиасти.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари