Пневмония и рак погубиха 43-годишния син на Андрю Лойд Уебър

0
Ник е бил талантлив композитор, номиниран за "Грами", планирал да създаде група за електронна музика
Ник е бил талантлив композитор, номиниран за "Грами", планирал да създаде група за електронна музика Снимка: The Times and The Sunday Times / Фейсбук

Ник е бил талантлив композитор, номиниран за "Грами", планирал да създаде група за електронна музика

Големият син на любимия на няколко поколения композитор Андрю Лойд Уеъбър е починал от рак на стомаха на 43-годишна възраст, съобщи вестник 24 часа.

ALAN DAVIDSON/SHUTTERSTOCK

"Съкрушен съм, че трябва да съобщя, че моят любим по-голям син Ник почина преди няколко часа в болница Бейсингстоук - написа Уебър в Туитър. - Цялото му семейство се е събрало и всички сме тотално опустошени."

Под поста на Уебър, номинираната за Грами Мейриъд Карлин е избрала свой начин да се сбогува с Ник:

"Скъпи приятелю. Ще ми липсват нашите късни вечерни демо маратони и скачането из Лондон като две деца, които си говорят за електронната група, която създавахме. Ти имаше светлина като никой друг. Ще те обичам вечно. Почивай в мир, прекрасно бобче. Изпращане на любов към семейството".

Самият Андрю Лойд Уебър на 18 март съобщи, че няма да присъства на премиерата на "Лошата Пепеляшка", защото синът му е настанен в хоспис и той трябва да бъде до семейството си в този момент.

През последната година и половина синът му Ник се борел с тежката диагноза, но пневмония през последните дни влошила шансовете му.

Синът на Уебър също бе композитор и бе автор на музиката на три филма, той също бе номиниран за Грами.

В свои интервюта той посочва колко щастлив е бил, когато е открил, че може да пише музика и без да се възползва от фамилията на известния си баща.

Сър Уебър е автор на музиката на емблематични произведения на Бродуей.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари