Плевнелиев помагал с немския на Деси Банова

0
И в професионален и в личен план правя голяма промяна
И в професионален и в личен план правя голяма промяна Видео: NOVA

„Дори аз самата понякога не мога да повярвам, че съм правила едно и също нещо 20 години. Смятам, че когато човек излезе от зоната си на комфорт, тогава се случват хубавите неща”.

Това заяви Деси Банова в предаването „Събуди се”.

Научих се на дисциплина. Ставането в 4 през нощта за прогнозата, не е лесно нещо. Бях канена на редица международни форуми по темите за климата. Това остава сред основните ми интереси”, призна Банова.

Аз принципно не съм рисков човек. Знам, че промяната в повечето случаи е нещо позитивно, но ми е трудно да я направя. И в професионален и в личен план правя голяма промяна. Сигурно много хора правят връзката между двете неща, но няма такава. Така се случи. Понякога си казвам: "Това сън ли е?", заяви Деси Банова.

Президентът Росен Плевнелиев помагал с немския език на чаровната си половинка, разказа още Деси Банова.

"Той тръгва със счупена Лада за Германия и е спял по паркингите. Неговата история е много показателна от къде тръгва и докъде стига с труда си и амбицията си. Той не е знаел езика, а в момента аз му се възхищавам как говори немски. Тормозя го да ми помага с немския, защото преди го знаех, но като не го практикувам, съм го забравила“, призна тя.

Източник: NOVA
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари