Плеймейтка се похвали, че шофира с 256 километра в час

1
От МВР се самосезираха по случая
От МВР се самосезираха по случая Видео: NOVA

От МВР се самосезираха по случая

Серия опасни ситуации по пътищата на страната само в рамките на два дни. В събота и неделя са засечени трима рекордьори в София.

Плеймейтката Катрин Йорданова се похвали в социалните мрежи, че шофира с 256 км/ч по магистрала „Тракия”. Видеото беше публикувано в Instagram профила ѝ, а на скоростомера се вижда, че колата се движи със 116 км/ч над ограничението. От МВР съобщиха, че са се самосезирали и ще издирят Йорданова, предава NOVA. Следваща стъпка обаче ще бъде доказване на провинение, защото на кадрите се вижда единствено таблото на автомобил.

На този фон, през първите два почивни дни за новата година са отчетени няколко рекордни скорости в София. Те са съответно 148, 165 и 235 км/ч. От полицията не уточняват по кои участъци са се движили нарушителите и дали самоличността им вече е установена.

Отчетът за двата почивни дни показва близо 1600 нарушители, засечени от камерите по софийските улици. Съставени са 98 акта и 372 фиша. Спрени от движение са 13 коли, а други 6 автомобила са дерегистрирани. Не липсват и пияни и дрогирани водачи. Четирима са заловени с алкохол в кръвта, а други двама - с наркотици.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    5
    Хаха
    Ковра
  • 5
    4
    Курволяци 2
    https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/16775328 - Бързи и яростни! Мис Силикон ЛЕТИ С 250 км по магистралата.
  • 5
    3
    Курволяци 1
    https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/8990486 - Мутри пребиха плеймейтка.
  • 13
    2
    Фффффф
    На тази,не само да и се вземе колата и книжката но и да се линчува,!!!Гадина!!!
  • 13
    1
    дд
    Да и вземе и книжката и колата да се вози празноглавата само колко невинни хора си заминаха заради такива олигофрени!!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари