Плаж на Дунава в жегите

2
Дунав отново се оказа привлекателно място за прохлада в Русе
Дунав отново се оказа привлекателно място за прохлада в Русе Снимка: стоп кадър / БНТ

Дунав отново се оказа привлекателно място за прохлада в Русе

Реката крие много опасности с подводни ями и течения, на брега има табели за забрана за къпане, а не липсват и опасения за чистотата на водата, предава БНТ.

Общинската полиция налага и глоби, които стигат до 100 лв. Това обаче не уплаши русенци, които решиха да плажуват в района между хижа "Приста" и остров Люляка, както и на кея, където са акостирали поредните туристически кораби.

Повече гледайте във видеото.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    12
    daskal
    Да, ей тези хора край реката са най-големия проблем на Русе. Хора, които кротко и скромно търсят прохлада и на НИКОГО С НИЩО НЕ ПРЕЧАТ. Какви закони нарушават те? Чия собственост е пресъхналото дъно на реката? Оставете ни на мира, идиоти недни! Оставете ни да дишаме! Глобете изродите, които ползват улиците за скоростни писти! Справете се с мръсотията и дупките! Русе е пълен с душевно болни хора, с наркомани и клошари - с тях се занимавайте!
  • 3
    11
    минус плюс
    Без носталгии моля . Сега е демокрация и всичко се измерва със забрани и глоби.
  • 6
    10
    Никой
    Вместо да глобяват да осигурят спасител и медицинско лице поне събота и неделя под хижа Приста.И химически тоалетни .
  • 8
    9
    плюс минус
    По времето на соца общината беше направила в реката т.н. плаващ басейн "Лебеда". Входът беше стотинки, душове, съблекални, бюфет, шезлонги...
  • 7
    8
    Мечтател
    Първо да направят нормално място за пускане на лодки. Една дежурна лодка за водно спасяване е необходима. БЧК да организира мобилни спасителни екипи. Да избере безопасно място за къпане. Такива има. После да налага глоби. Не може да спреш децата. Те отиват с колелета и се къпят. Има рискове. Счупени бутилки с остри стъкла. Даже гранати от втората световна война се намират. За това на плажа люляка трябва да има екипи за водно спасяване.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари