Пластичен хирург разкри: Нашенка поиска да ѝ направя цици на гърба

1
На какво е способен човек, за да подражава на идолите си
На какво е способен човек, за да подражава на идолите си Видео: Нова телевизия

На какво е способен човек, за да подражава на идолите си? Този въпрос се породи, след като социалните мрежи бяха „взривени” от историята на едно момче от Пловдив, което иска да прилича на Николета Лозанова.

Българската Барби – така е известна в медиите и социалните мрежи Айджан Алиева. Тя не се стреми умишлено да изглежда като кукла, но от друга страна се ласкае, когато я наричат така. Твърди, че няма никакви пластични корекции, но признава, че използва Фотошоп, за да изглежда на снимките като истинската Барби.



Освен българска Барби, си имаме и български Кен. Илиян Илиев става известен като любимия на Барби, когато американски компания за детски играчки го избира за двойник на куклата Кен. Илиян е печелил много национални и световни конкурси за красота, а през 2013 г. японско списание го определя като един от моделите с най-симетрични лица.

„Нямам никакви корекции по себе си, камо ли да приличам на кукла. Дори не смятам, че приличам на тази кукла”, коментира пред Нова телевизия Илиян Илиев. 

В предаването Айджан Алиева отново отрече да има пластични операции – засега.



„В момента, в който човек започне да прави нещата с желанието да приличат на някой друг, стават зле, защото губиш себе си. Външният вид по някакъв начин е отражение на това, което се случва в теб. При някои хора това е болестно състояние. Една жена дойде при мен и поиска да ѝ направя цици на гърба”, шокира с изказването си пластичният хирург д-р Николай Георгиев.

Източник: Нова Телевизия
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари