Плащаме за редица храни повече, отколкото в Германия

0
Вижте какви са разликите
Вижте какви са разликите Видео: NOVA

Вижте какви са разликите

Каква е разликата в цените на храните у нас и в Европа? Темата става особено актуална на прага на зимния сезон, когато сметките все повече започват да тежат.

Екип на NOVA направи сравнение на цените на основни хранителни продукти в България и Германия. Оказв се, че в западноевропейсктата страна някои от тях са по-скъпи, отколкото преди година.

При хляба, зеленчуците и плодовете цените продължават да вървят нагоре, докато при олиото и мазнините се понижават. Цената на олиото, прясното мляко и маслото е по-ниска в Германия, отколкото в България. Потребителите в нашата страна пък плащат по-малко за хляб, ориз и яйца.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -4
    2
    Ванка с танка
    Ти отде пазаруваш ва Мунчо,от Русия ли да еба и руския ти боклук.Шефа на Лидл и Кауфланд сън не спят да ти вдигнат цената на картофите.Мениджърите са БГ ,типични комунета -за бесене.Ксто не ти харесва заминавай с Ладата за Раша.Пари не изкарваш ,не че е скъпо.Заплашането е ниско ,и ти руски богатире в мисленето ти е виновен някой друг..Слава Украйна, НАТО и ЕС.Рушлямисти махайте се от България,като все ревете срещу ЕС ,заминавайте боклуци.
  • 4
    1
    123
    Не чувам ДАНКЕ за кауфланТа и лидЕла. Що мълчите, евротъпаци ! ЕбЪт ви през дрехите. Хак да ви е.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари