Планът на ГЕРБ за връщане на власт - капани, бунтове и ББ отново на Дондуков 1

0
От една страна дестабилизират, от другата печелят
От една страна дестабилизират, от другата печелят Снимка: БГНЕС

Това беше планът на ГЕРБ за връщане на власт. Капани, капани, бунтове и ББ отново на Дондуков 1.

Не е само електроенергетиката с връзването за пазара на Гърция /Италия без да се вържем за Румъния, не е само Булгаргаз който готви ценови удар върху всичко свързано с използването на природен газ /там е заровено и част от кучето за цената на електроенергията, защото това са допълнително балансиращи мощности/, но преди всичко парно, топлинна енергия, природен газ - индустрии също ще спират заради свръхскъп природен газ. Ама нали служебния премиер Янев прикрива зулумите на шефа на Булгартрансгаз.

Ами Булгартрансгаз - с игрите с тарифите, които прехвърлят върху конкурентите на Газпром по-голяма от пропорционалната част за покриване на дълга по Турски поток.

И знаете ли къде отидоха парите, които индустрията вече плати за по-скъпия ток и потребителите - в спекулантите свързани с ГЕРБ и висшето и ръководство. От една страна дестабилизират, от другата печелят.

В следващото правителство трябва да има човек с "топки" за да прекъсне енергийната връзка между ГЕРБ и детонатора на мината на социалното недоволство. Самият факт че в "кабинета" на ГЕРБ като предложение стои Делян Добрев !?!? вместо Теменужка Петкова ви казва всичко за нагласите в тази партия.

Илиян Василев

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари