Пламна небостъргач в Дубай

1
Огънят е избухнал близо до Бурдж Халифа
Огънят е избухнал близо до Бурдж Халифа Снимка: Туитър

Огънят е избухнал близо до Бурдж Халифа

Пожар се разрази рано днес в 35-етажна сграда в Дубай близо до емблематичния небостъргач Бурдж Халифа, предаде Асошиейтед прес, цитирана от БТА.

Засега не е ясно дали има пострадали при пожара. Докато екипът на АП стигне на мястото, пожарникари са успели да го потушат. Причините за пожара засега не се съобщават.

В последните години серия от пожари във високи сгради в Дубай породи въпроси относно безопасността на материалите, използвани в строителството им.

През 2015 г. в новогодишната нощ пожар се разрази в Адрес даунтаун - един от най-луксозните хотелски и жилищни комплекси в Дубай, който също се намира в небостъргач до Бурдж Халифа.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    1
    Буахахахаха
    Някой рушлямски окупатор да не би да е пушил и там както на крайцера Мацква?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари