Пламен Стоилов се разхожда като панаирджийска мечка в русенски завод

8

Кметът на Русе се разходи да разгледа новата част на завода „ВИТТЕ Аутомотив България“.

За да не скучае, Пламен Стоилов бил придружен от зам.-кмета Димитър Наков и главния архитект на Общината Живка Бучуковска. Не знаем дали не са си взели и по някое пакетче семки, за да се пренесат в атмосферата на русенската търла.

Стоилов благодари на управителя на завода д-р Христо Христов за поканата и за това, че не спира да развива едно от най-големите предприятия в Русе.

Основният въпрос обаче е, какво точно разглежда и какъв е смисъла от тези пролетни разходки на кмета на Русе?

Вместо да благодари на управителя на завода, г-н Стоилов може да запретне ръкави и да свърши нещо смислено за бизнеса в града, който управлява.

Пътят до новата промишлена зона се нуждае от основен ремонт, а фирмите возят своите работници със собствен транспорт, защото общински няма. Но тези неща изглежда, че не са приоритет за местните управници. Те обичат да се разхождат безцелно и да си правят снимки за Фейсбук. Но пък се надяваме, кметската дружинка да се е отбила и до "Монтюпе" да се надишат с "чист" въздух на воля.

Крайно време е кметът на "най-добрия град за живеене" да почне да прави нещо смислено, освен усвояването на европейски пари, защото русенци може да го изритат съвсем скоро.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари