Пламен Стоилов да спре да гледа на опонентите си като на врагове

1
Веселинов с 2 съвета към Пламен Стоилов
Веселинов с 2 съвета към Пламен Стоилов

Два съвета към спечелилия кметските избори в Русе кандидат на ГЕРБ Пламен Стоилов отправи на следизборната си пресконференция основният му конкурент Искрен Веселинов от МК „Патриотите-ВМРО“.

Съветите са „да спре да гледа на опонентите си като на врагове и да прекъсне връзките си с този привилегирован икономически кръг около себе си и да даде шанс на всички русенски фирми да се явяват на конкурси на общината“ каза Веселинов и допълни, че ако Стоилов намери сили да го направи ще може да разчита на подкрепата на общинските съветници от коалицията, предаде Русе Нюз.

Той призна победата на конкурента си от ГЕРБ и благодари на близо 9-те хиляди русенци, подкрепили неговата кандидатура. Веселинов каза още, че срещу него се е водила „кална кампания“, но въпреки това, са се явили на местните избори в Русе заедно с Реформаторския блок, резултатите щели да бъдат други.

Като друга причина да не се стигне до балотаж Веселинов посочи ниската избирателна активност, както и мудното обслужване на гражданите в изборния ден.

Източник: Русе Нюз
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари