Пламен Шалъфов: Не се очаква увеличение на заплатите в МВР в исканите размери

0
По думите му предложенията за бюджета са 120, като 100 са от опозицията
По думите му предложенията за бюджета са 120, като 100 са от опозицията Видео: NOVA NEWS

Той прикани да не се спекулира със заплатите на МВР, тъй като това не е единственото им искане

"Увеличение в такъв размер - (с 408 млн.) на бюджета на МВР, не се очаква. Заложен е ръст - с 47 млн. за нови превозни средства, гориво и резервни части, удвояване на парите за униформи, както и 9 млн. за спорт". Това каза за "Твоят ден"  по NOVA NEWS Пламен Шалъфов от "Продължаваме Промяната".

Той прикани да не се спекулира със заплатите на МВР, тъй като това не е единственото им искане. "Има крайна нужда от преглед на цялата нормативна база, както и намаляване на административната тежест за редовите служители на МВР.

По думите му предложенията за бюджета са 120, като 100 са от опозицията. "Най-вероятно няма да подкрепим предложенията на опозицията, имаме контрапредложения. Получихме критики за бюджета, има опит тотално да се взриви. Това е очаквана реакция на опозицията", посочи депутатът.

Относно орязания бюджет на прокуратурата Шалъфов подчерта, че Гешев отправя поредната атака с критиките си към властта. "Става дума за намаляване на вече предвидено увеличение и то не е в толкова големи размери. В сферата не се наблюдава изоставане на заплати като в други сектори. Решението е добре балансирано и аргументирано", коментира Шалъфов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    1
    Полицай
    Боклук.BZt
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари