Пламен Рашев бе преизбран за лидер на БСП в Русе

0
Досегашният председател на Общинския съвет на БСП-Русе получи 98 гласа, а кандидатурата на младия Асен Ласонин за лидерския пост бе подкрепена само от 29 души
Досегашният председател на Общинския съвет на БСП-Русе получи 98 гласа, а кандидатурата на младия Асен Ласонин за лидерския пост бе подкрепена само от 29 души Снимка: Кис 13 / архив

Общинската структура на БСП в Русе ще продължава напред отново с Пламен Рашев.

Досегашният председател на Общинския съвет на БСП-Русе бе преизбран на поста си на отчетно-изборната конференция, която се проведе днес.

Пламен Рашев получи 98 гласа, а кандидатурата на младия Асен Ласонин за лидерския пост бе подкрепена само от 29 души, информира Русе Медиа.

Пламен Рашев стана общински председател на БСП-Русе през 2016 г., когато наследи на поста бившия кмет Божидар Йотов с гласовете на 87 социалисти. Рашев е член на БСП над 35 години, общински съветник трети мандат. В предишния местен парламент бе председател на групата на БСП, а в настоящия е зам.-председател на ОбС.

Най-големият успех на БСП-Русе за последния мандат на общинското ръководство, който бе отчетен днес, е безспорно победата на кандидата на левицата Пенчо Милков на кметските избори в Русе. На отчетно-изборната конференция присъстваха като гости евродепутатът Цветелина Пенкова, която имаше отделно среща с кмета, и от депутата Крум Зарков.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари