Ще седне ли Крум Зарков в стола на Нинова?

0
Кандидатът за депутат от Русе се радва на подкрепа от Румен Радев и "Продължаваме промяната"
Кандидатът за депутат от Русе се радва на подкрепа от Румен Радев и "Продължаваме промяната"

Най-вероятно Крум Зарков ще заеме мястото на Корнелия Нинова като председател на БСП.

Това довериха източници от централата на Столетницата, цитирани от Фрог нюз.

Зарков бе посочен от лидерите на "Продължаваме промяната" Кирил Петков и Асен Василев като човека, с който те биха намерили решение за създаване на коалиционен кабинет с участието и на БСП. Отделно кандидатите за президент и вицепрезидент Румен Радев и Илияна Йотова дадоха висока оценка за представянето на Крум Зарков, като кандидат за депутат в Русе. Сред социалистите Зарков има авторитета не сама на завършил Сорбоната, но и като един от най-подготвените парламентаристи в България.

Сред социалистите се обсъжда и кандидатура на Калоян Паргов за мястото на Нинова. Като шеф на Софийската партийна организация, най-голямата в България, той написа кърваво писмо до червената лидерка, с която поиска оставката й. През последните месеци Паргов остро критикува някои от политиките и решенията на Нинова, посочиха още нашите източници.

За нов лидер на червената партия се спряга и Кристиан Вигенин. Той пръв си хвърли оставката за катастрофалните парламентарни избори. Очаква се той да получи подкрепата на сегашната лидерка Корнелия Нинова.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари