Пламен Нунев заряза лозите в Борово

1

Пламен Нунев заряза лозите в град Борово. Цялата държава "цъфти и върже", ама празника си е празник за депутатите .... Ще е хубаво г-н Нунев да се похвали какво е направил за доброто на гражданите в Русенска област, вместо къде са го поканили да пийне и хапне за наша сметка! Но до тогава вижте какво се похвалиха от ПП на ГЕРБ:

Народните представители от ГЕРБ - Русе Пламен Нунев и Андриан Райков участваха днес в ритуал по зарязване на лозите по повод празника на лозарите и винопроизводителите Трифон Зарезан. Събитието се състоя в местност с лозов масив край град Борово /Община Борово/. Честването уважиха кметът на Община Борово Валентин Панайотов и други гости.

Приемете нашите сърдечни поздрави по случай Трифон Зарезан – един обичан и почитан български празник, жизнерадостен и изпълнен с надежда за плодородие, спорна работа и добри дни за лозарите и винарите. Празник, преминал през хилядолетната ни история с любовта на боровчани към земята, дарила ни с прекрасно грозде, и божествената напитка с аромат на вечност, плодове и слънце. Създаденото с много всеотдайност и професионализъм вино ни носи радост от живота, усмивката на приятели и искрата на любовта”, каза в приветствието си Пламен Нунев.

По време на събитието се състоя коронясване на новия цар на виното – Янчо Янков, който припомни хилядолетната традиция на празника на лозата и виното и пожела на всички най-вече здраве и богата реколта. Старият цар на лозята Веселин Спасов също се присъедини към благопожеланията. Празникът бе съпътстван с музикални изпълнения на местни самодейци и хора.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари