Пламен Николов: Разочарован съм, заради избирателите. Следват избори до дупка

0
Решението дойде съвсем естествено, след всичко, което се случи. Така коментира оттеглянето на кандидатурата си кандидатът за премиер на ИТН
Решението дойде съвсем естествено, след всичко, което се случи. Така коментира оттеглянето на кандидатурата си кандидатът за премиер на ИТН Снимка: стоп кадър / БНТ

Решението дойде съвсем естествено, след всичко, което се случи

Чувствам се разочарован за всички останали хора, за избирателите, не само наши, за всички останали в цялата страна, които възлагаха тази идея на ИТН - този път да се сформира правителство наистина. Голяма отговорност, която се стовари върху нас".

Това коментира пред БНТ Пламен Николов, който оттегли кандидатурата си за министър-председател.

"Разочаровахме хората, че не можахме да осъществим идеята на тази сграда да направим единение, точно, когато е най-нужно на нашата страна. Планът за възстановяване вероятно ще бъде отложен, всичко, свързано с COVID кризата, приемането на новата бюджетна рамка, без която няма да можем да си мечтаем за увеличение на пенсиите. Разочарован съм не в личен план, разочарован съм за страната ни", каза Пламен Николов.

Относно оттеглянето на кандидатурата на Петър Илиев за вътрешен министър, Пламен Николов коментира:

"Ние сме отбор, аз имам чудесни впечатления от г-н Илиев, не мога да коментирам нито неговия личен живот, нито неговите научни трудове. Не съм компетентен в тази сфера. Ако цената е била на този компромис личността на г-н Петър Илиев да не присъства в това правителство, мисля, че това ще бъде подвеждащ аргумент, защото едва ли това е основната причина. Следват избори до дупка", каза още Пламен Николов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Женското "НЕ СЕ СЪРДЯ" е като зъболекарското "НЯМА ДА БОЛИ!"

Харесай Дунавмост във Фейсбук