Пламен Димитров: Пенсиите може да не се изплатят навреме, ако Пощите започнат ефективна стачка

2
Вече ¾ от работещите в „Български пощи” са се подписали за ефективни стачни действия, заяви президентът на КНСБ
Вече ¾ от работещите в „Български пощи” са се подписали за ефективни стачни действия, заяви президентът на КНСБ Видео: NOVA

„Разходите стават повече от приходите във всяко едно семейство”, заяви президентът на КНСБ

Разходите стават повече от приходите във всяко едно семейство. Доходите на хората не растат с темпа, с който цените в магазините. Хранителните продукти продължават да се повишават, независимо че инфлацията се поуспокоява. На годишна база цената на храните е нараснала с 26-28%. Олиото и яйцата пък биха всякакви рекорди. Това коментира в студиото на „Събуди се” по NOVA президентът на КНСБ Пламен Димитров.

Той отчете, че има напрежение в много сектори у нас. „Вече ¾ от работещите в „Български пощи” около 8000 души са се подписали за ефективни стачни действия. Те настояват за 25% увеличение на заплатите и 40 лв. увеличение на ваучерите, които се плащат всеки месец. Ако няма резултат от водените преговори, Пощите ще спрат. Това означава, че и пенсиите може да не се изплатят навреме”, предупреди Димитров.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 8
    1
    Синдикати - измамници!
    Селският тарикат Пламен Димитров да НЕ бара пенсията от 467 лв., с която се издържа през месеца пенсионер! И да не мъти главите на хората, защото и той знае само да лапа като останалите ояли се вече мошеници Тренчевци! В България синдикати - Н Я М А! Навремето през 90–те год. Тренчев се разхождаше привидно с ватенка, а сега като го дават в кабинета на интервю се вижда, че само стола му струва колкото 15 месечни заплати х 600 лв. на русенски работник. Измислени "синдикати" уж, че са защитници за социални права на работника, а на практика - нищо.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари