Пламен Бобоков направи шокиращи разкрития за Борисов и неговите милиарди

12
"Състоянията на Борисов възлизат на около 3,5 - 4 милиарда евро. Това всъщност е много реално като отрежете един процент от всички търгове и поръчки", обяви русенският бизнесмен
"Състоянията на Борисов възлизат на около 3,5 - 4 милиарда евро. Това всъщност е много реално като отрежете един процент от всички търгове и поръчки", обяви русенският бизнесмен Видео: "Денят" на Веселин Дремджиев, ТВ1

Русенският бизнесмен Пламен Бобоков даде интервю на Веселин Дремджиев, в което прави сериозни разкрития за задкулисното управление на България

"Недялко Недялков, заместник-шефът на ДАНС е получил лично разпореждане от Делян Пеевски за унищожението на Бобокови. Тогава започват да се създават данни. Машината се завъртя, цялата държава се стовари върху нас", разказа  бизнесменът в "ДЕНЯТ с Веселин Дремджиев" по TV+ и TV1. 

"137 милиона лева е издръжката на ДАНС, за да изпълнява политически поръчки на мафията", каза още Бобоков и  призова засегнатите бизнесмени да проговорят. 

"Носят се слухове, че едни състояния на Борисов възлизат на около 3,5 - 4 милиарда евро. Това всъщност е много реално като отрежете един процент от всички търгове и поръчки. Това, което не мога да си представя е  колко точно бизнеси са изнудвани?! Това са огромни милиарди евро и то  ежегодно, отчисления  на Борисов."

На въпрос на водещия как е направил тези изчисления, Пламен Бобоков уточни: " Хващате бюджета за пътища, ВиК проекти, допълнителни големи печеливши бизнеси, и ще видите страшната статистика. Доколкото си спомням в пътното строителство комисионната е 30 %, във ВиК 25 %. Това прави 500 милиона на година, по 12 години...Направете сами сметката за тоталното ограбване на българския народ."

Навсякъде цари тотална деградация и тотална корупция и се изискват огромни усилия, за да се промени това. Най-важното е българинът разбере, че диша да излезе и да има смелостта да гласува. 

Тия хора няма да си отидат лесно. Аз коментирам само Борисов какво е откраднал. Той все пак краде само 10 - 15 процента, а представете си тези около него. Представете си около него какво е. Нещо страшно!  Битката за парата и за властта е страшно нещо и българинът трябва да е отговорен. Трябва всекидневна борба. ", заяви Пламен Бобоков. 

Вижте целия разговор във видеото. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари