Пияни ромски годежари се клаха със саби

0
Пияни ромски годежари се клаха със саби
Четирима са пострадали, а петима са задържани след масов бой по време на цигански годеж в "Предел" махала в Благоевград. Саби, тухли, бутилки, дървени сопи, брадви са били на въоръжение по време на мелето, пише "Всеки ден".

Сигналът за циганската война е подаден в 22,30 ч. снощи. Наложило се е дошлите на място полицаи да стрелят във въздуха, за да прекратят свадата.

В резултат на масовия бой, 48-годишният Атанас Димитров е транспортиран след полунощ за "Пирогов" в София с тежка черепно-мозъчна травма. Пострадалият, който е с мозъчен кръвоизлив, е ударен по главата с тухла.

В отделението по хирургия на благоевградската болница са настанени 12-годишният Атанас Желязков и Сашо Димитров - на 26 години. И двамата са с разкъсни рани на главите, получени след удари с твърд предмет. Детето е ударено от хвърлена бутилка, а Сашо твърди, че е сечен със сабя.

Четвърти пострадал също е с разкъсна рана на главата, но след обработката й е освободен за домашно лечение.

Поне петима са задържани в ареста на Второ РУП, работата по установяване причините за поредната ромска касапница продължава. По неофициална информация годежът бил между 15-годишен кандидат-младоженец и още по-невръстната му булка, които не са пострадали

Източник: Всеки ден
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари