Пиян шофьор се опита да блъсне полицай

0
Задържаха шофьор, опитал се да блъсне спиращия го за проверка полицай
Задържаха шофьор, опитал се да блъсне спиращия го за проверка полицай

Задържаха шофьор, опитал се да блъсне спиращия го за проверка полицай, съобщиха от ОДМВР - Бургас.

На 17 ноември около 20.25 часа служители от Второ Районно управление - Бургас посетили частен дом, разположен на ул. "Балкан" в кв. "Долно Езерово", обитаван от водача на лек автомобил "Дачия Докер", с русенска регистрация, допуснал ПТП и избягал от местопроизшествието.

Полицаите не открили водача, който по първоначални данни бил в нетрезво състояние. Малко по-късно на кръстовището на улиците "Босна" и "Залесителна" служителите забелязали автомобила, но водачът му не се съобразил с подадения сигнал със СТОП-палка, а рязко ускорявайки, продължил да се движи, като направил опит да блъсне спиращия го полицай.

Служителят на реда успял да избегне фаталния сблъсък, като заедно с колегите си последвал лекия автомобил с включени светлинна и звукова сигнализации. След кратко преследване шофьорът на "Дачия"-та спрял колата и побягнал между блокове 136 и 232 в посока базата на ВИК.

Агресивният шофьор е задържан за срок до 24 часа, като за целта е използвана физическа сила и помощни средства (белезници). Установено е, че това е 28 годишен бургазлия. По случая е образувано досъдебно производство.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари