Пиян шофьор самокатастрофира край село Иваново

1
Пробата за алкохол на 58-годишния шофьор е отчела 2,49 промила
Пробата за алкохол на 58-годишния шофьор е отчела 2,49 промила Снимка: Dunavmost / Архив

Пробата за алкохол на 58-годишния шофьор е отчела 2,49 промила

На 16 декември около 14:15 часа в РУ – Бяла е получен сигнал за самокатастрофирал автомобил на път III-501, в района на километър 23+500 в землището на село Иваново.

На местопроизшествието е изпратен екип на РУ – Две могили. Екипът е установил, че 58-годишният водач на превозното средство, претърпяло инцидента, лъха на алкохол. Последвалата проверка с техническо средство е показала положителен резултат за употреба на алкохол в концентрация 2,49 на хиляда.

На шофьора са съставени актове, които той е подписал без възражения, след което му е издаден талон за медицинско изследване.

Мъжът е конвоиран до УМБАЛ „Канев“ в Русе, където пред дежурен лекар е отказал да даде кръвна проба. По случая е образувано бързо производство по описа на РУ- Две могили.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари