Пиян шофьор пропадна в изкоп при опит да избяга от полицейска проверка в Пловдив

0

Задържаният 62-годишен шофьор е криминално проявен

Шофьорът бе задържан след опит да избегне полицейска проверка в Пловдив.

Минути след полунощ днес автопатрул на РУ-Труд подал сигнал за спиране със стоп палка на преминаващ в селото лек автомобил. Водачът, обаче, не се подчинил и продължил в посока Пловдив, предаде БНТ.

С включени светлинна и звукова сигнализация униформените последвали колата, която преминала на червен светофар на кръстовището между булевард "Дунав" и улица "Райна Княгиня" и навлязла в заграден участък с ремонт, обозначен със съответните знаци.

Там автомобилът пропаднал в изкоп и се преобърнал. На място, заедно с колегите им от Трето РУ, униформените задържали 62-годишния криминално проявен мъж зад волана. Тестът му с дрегер отчел наличие на 1,38 промила алкохол, той е дал кръвна проба за химически анализ.

На шофьора и негова спътничка е оказана медицинска помощ.

Извършителят е задържан за срок до 24 часа, образувано е полицейско производство.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    1
    Bonkerz
    Вече е бил заснет регистрационния му номер от камерата в патрулката. Да направят закон, според който отказ от проверка и бягство да се наказва по-строго от шофирането в пияно състояние и ще спрат да бягат и да застрашават живота на околните. И собствениците на колите да внимават на кой ги дават. И пасажерите в кола с пиян шофьор над 1.5 промила примерно да се третират като съучастници и да се наказват. Но тъпите депутати не могат да направят компромис и да съставят правителство, за да гласуват огромното количество нови закони, които са ни нужни. Хич не ме интересува ДПС ли ще го предложи, Израждане ли, или друг. Някой трябва да свърши работа. Сега остава Румъния да влезе в Шенген без нас и да висим на опашки по границите и да гледаме как те преминават безпроблемно... Заради Боко имаме много пропуснати ползи и изостанахме от всички, скоро и Сърбия и Македония ще не задминат по стандарт на живот...
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари