Пиян шофьор опита да подкупи полицаи с 1000 лева

0
Мъжът подхвърлил парите на задната седалка на патрулката
Мъжът подхвърлил парите на задната седалка на патрулката

Мъжът подхвърлил парите на задната седалка на патрулката

Пиян шофьор опита да подкупи полицаи. 43-годишният водач, който е криминално проявен, е бил спрян за проверка във Варна.

До случката се е стигнало, след като екип на Пътна полиция спрял лек автомобил „Опел“ преди няколко дни, два часа след полунощ. Служителите на реда са се усъмнили в адекватността на варненеца и са поискали да му направят тест за алкохол, съобщиха от ОДМВР - Варна.

Мъжът подхвърли 1000 лева на задната седалка на патрулката. „Униформените” обаче отказали да приемат подкупа и направили проверка на шофьора. Дрегерът му отчел над 1,2 промила алкохол.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари