Пиян шофьор катастрофирал на улица "Чипровци"

0
Бързи полицейски производства срещу водачи, управлявали в нетрезво състояние
Бързи полицейски производства срещу водачи, управлявали в нетрезво състояние Снимка: Dunavmost / Архив

Бързи полицейски производства срещу водачи, управлявали в нетрезво състояние

На 13 август около 09:55 часа екип на сектор "Пътна полиция" е бил пратен за изясняване на сигнал за възникнал пътен инцидент в Русе на улица "Чипровци", до спортен комплекс "Марисан".

На адреса служителите са установили катастрофирал лек автомобил с марка "Пежо 206“, а като негов водач 34-годишен мъж. При последвала проверка за алкохол на мъжа е измерена положителна проба, която е показала наличие над 1,2 промила. След анализ на дадена от водача кръвна проба му е констатирано количество от 1,59 промила. По случая е образувано бързо производство за престъпление.

На 14 август в 02:20 часа в град Ветово на улица "Сливница", патрул на местното районно управление е спрял за проверка лек автомобил с марка "Ауди", модел "А4" с русенска регистрация и служителите установяват, че колата управлява 24-годишен, който е седнал зад волана в нетрезво състояние.

Направена проверка за алкохол с техническо средство е отчела над 1,2 промила, като при анализ на дадена от него кръвна проба установеното количество е количеството е 1,78 на хиляда. Започнато е бързо производство за престъпление.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари