Пиян шофьор катастрофира в Две могили

0
Колата била напуснала платното за движение и се е преобърнала
Колата била напуснала платното за движение и се е преобърнала Снимка: Архив

Колата била напуснала платното за движение и се е преобърнала

22-годишен шофьор предизвика катастрофа на третокласен път в района на град Две могили, след като е бил с положителна проба за алкохол.

На 7 октомври около 22:20 часа е получен сигнал за настъпило ПТП на третокласен път III-501, в района на км 33+400 в землището на гр. Две могили. Изпратените на местопроизшествието полицейски служители са установили, че е самокатастрофирал лек автомобил "Опел Астра", управляван от 22-годишен. Колата била напуснала платното за движение и се е преобърнала. При ПТП са нанесени щети и водачът е пострадал с порезно-контузни рани. Той е прегледан от екип на ФСМП - гр. Бяла и е освободен за домашно лечение.

Полицейският екип е извършил проверка на водача с техническо средство за употреба на алкохол, като пробата му е показала положителен резултат от 1,96 на хиляда. Издаден му е талон за изследване, след което е придружен до медицинско заведение, но там е отказал да даде кръвна проба.

По случая е образувано бързо производство срещу 22-годишния шофьор.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    2
    Дражева
    Добре ,че не е отрепал някого или себе си! За нищо го нямат нито алкохола нито дрогата във всичките и разновидности.
  • 3
    1
    Наздраве
    Очакваме следващия
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари