Пиян шофьор събори стълб и би две крошета на полицай след това

0
Пиян шофьор събори стълб и би  две крошета на полицай след това

Пиян шофьор с 1,69 промила алкохол в кръвта забил две крошета на полицай и се опитал да избяга от проверка, но е бил нокаутиран от частни гардове, дошли на помощ на ченгетата. Инцидентът станал малко преди изгрев слънце вчера в Добруджанския квартал на Шумен. 26-годишният побойник е от село Бяла река и е задържан в полицията, пише в. "Монитор".

Автопатрул на полицията бил в края на ул. “Добруджа”, когато забелязал БМВ с белгийски номера да се приближава на зигзаг към кръстовището с ул. “Съединение”. Полицаите пуснали и буркани и сирена, а като се изравнили “белгийците” с тях, показали на шофьора къде да спре. Първоначално БМВ-то спряло, а катаджиите се запътили на проверка.

Щом наближили, водачът запалил двигателя, натиснал газта и изчезнал в първата пряка надясно. Докато патрулът се обади на дежурния и поиска подкрепление, в нощта се разнесъл грохот. Оказало се, че БМВ-то се ударило в метален стълб и го съборило. Полицейската “Астра” пристигнала до ПТП-то тъкмо когато шофьорът излизал от колата и се канел да си ходи. Едното ченге му казало да остане на място и го хванало за ръката, но вместо да се подчини, младият мъж от автомобила забил два юмрука директно в лицето на униформения.

Свидетели на цялата случка станали частни охранители от “3S СОТ”. Техният автомобил малко преди това бил засечен от нарушителя и затова тръгнали след него. Като видял, че шофьорът напада полицая, единият гард се притекъл на помощ и проснал побойника на земята. Другият “респектирал” трима мъже и една жена в автомобила да не напускат купето до идването на полиция. Оказало се, че жената е бременна и за да не стане някоя беля от преживения стрес, линейка я откарала от местопроизшествието.

Източник: МОНИТОР
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари