Пиян пациент нападна спешни медици в Петрич

1
Нападателят е задържан
Нападателят е задържан Снимка: БГНЕС

Нападателят е задържан

Дежурен екип на Спешен център – Петрич бе нападнат от агресивен пиян пациент на 8 март в с. Кавракирово. На телефон 112 постъпил сигнал за мъж във влошено здравословно състояние, който бил припаднал, и към адреса се отправила линейка, съобщи Струма.

„Когато екипът пристигнал на място, пациентът, който бил пиян, нападнал шофьора на линейката и фелдшерката, като започнал да им нанася удари. За инцидента са информирани полиция, прокуратура и Министерство на здравеопазването. Трябва да има сериозно наказание за подобна агресия. Това, че пациентът е в нетрезво състояние, в никакъв случай не го оправдава“, заяви директорът на ЦСМП – Благоевград д-р Красимир Михайлов.

Агресивният пациент, по прякор Помпата, е рецидивист, наскоро излязъл от затвора. Живее в ромската махала на селото.

Брат му два пъти му е вадил езика, бил е неадекватен”, каза кметът на село Кавракирово Александър Треновски.

Нападателят на петричките медици е задържан. Дали освен алкохол е употребил и други вещества ще стане ясно в хода на разследването по случая.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    1
    .......
    Нямаше кой да го нокаутира този пияница???? Трябва ли лекарите да се плашат от такива изроди????
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари