Пиян и дрогиран мъж шофира 20 километра в насрещното движение по магистрала "Хемус"

1
Тестът с дрегер на шофьора отчел 2,31 промила алкохол
Тестът с дрегер на шофьора отчел 2,31 промила алкохол Снимка: БГНЕС

Тестът с дрегер на шофьора отчел 2,31 промила алкохол

Пиян и дрогиран мъж е шофирал снощи в лентата за насрещно движение на автомагистралаХемус“ от Шумен в посока Белокопитово. Това съобщават от полицията.

Сигналът е подаден в 22:47 часа. Около 15 минути по-късно, на пътен възел „Диаманта“, екипи на „Пътна полиция“ спрели за проверка лек автомобил „Рено“ с шуменска регистрация. Зад волана, във видимо нетрезво състояние, бил 34-годишният собственик на автомобила, жител на село Байково.

Изяснено е, че карал около 20 км в ускорителната лента в насрещното движение по магистралата.

Тестът с дрегер на шофьора отчел 2,31 промила алкохол в издишания въздух, а пробата за наркотици дала положителен резултат за амфетамин. Водачът е кръвна проба за анализ. Задържан е за срок до 24 часа в полицейското управление в Шумен.

Образувано е бързо производство.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари