Пилот загина след като скочи от самолет без парашут

1
Все още се уточнява причината защо пилотът Чарлз Хю Круукс е излязъл от самолета
Все още се уточнява причината защо пилотът Чарлз Хю Круукс е излязъл от самолета

Не е ясно дали е било умишлено

23-годишен пилот загина, след като скочи от самолет, който кацал аварийно на международното летище “Рейли – Дърам”. На борда с него е имало първи пилот, който най-вероятно е подал сигнал за бедствието, съобщава planeandpilotmag, предаде Дарик Радио

Все още се уточнява причината защо пилотът Чарлз Хю Круукс е излязъл от самолета. Не е ясно дали е било умишлено. 23-годишният мъж е бил без парашут, а височината над 1100 метра. Тялото му е било намерено в задния двор на семейна къща във Фюкюей-Варина.

Първият пилот оживява, като успява да приземи самолета благополучно. Той е бил заведен и прегледан в болница и изписан още същата вечер след инцидента.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари