ПГЕЕ „Апостол Арнаудов“ – Русе има своя посланик на свободния дух

1
Инж. Мария Димитрова – старши учител теоретично обучение получи статуетка „Посланик на свободния дух“
Инж. Мария Димитрова – старши учител теоретично обучение получи статуетка „Посланик на свободния дух“

Инж. Мария Димитрова – старши учител теоретично обучение получи статуетка „Посланик на свободния дух“

На 22 ноември 2023г., в присъствието на ученици и представители на ученическия училищен съвет от ПГЕЕ „Апостол Арнаудов“ – Русе, на инж. Мария Димитрова – старши учител теоретично обучение, бе връчена статуетка „Посланик на свободния дух“.

Инж. Димитрова беше номинирана от училищния ученически съвет, които изработиха кратък видеоклип, за мотивират своя избор на учител. Според тях причините за номинацията не са малко: тя ги вдъхновява, стимулира ги към научаването на нови неща, подкрепя ги, приобщава ги, спомага за формиране на екипи, за разрешаване на конфликти и изграждането на стратегии, водещи до постигането не само на учебни и игрови успехи.

Мария Димитрова беше изненадана на своето работно място с представяне на видеото, което предизвика много емоции и силни вълнения. Посланието на младежите стигна до нея чрез г-жа Десислава Василева – представител на фондация „Русе – град на свободния дух“.

Конкурсът „Посланик на свободния дух“ – 2023г. се организира за десета поредна година от Община Русе и фондация „Русе – град на свободния дух“, които лично благодариха на учениците от училищния ученически съвет за инициативността, а на г-жа Мария Димитрова пожелаха да продължи полетът на духа и чрез успехите на нейните ученици.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари