Певицата Севдалина Спасова е в реанимация

11
Към момента не е ясна причината за тежкото състояние на певицата
Към момента не е ясна причината за тежкото състояние на певицата

Певицата от Сапарева баня, 55-г. Севдалина Спасова, от два дни е настанена в реанимация на частната болница в Дупница

Вчера се появи информация, че певицата е в кома, което шокира феновете на дуета Севдалина и Валентин Спасови, които са много популярни не само сред съгражданите си, но и в цяла България. Те имат и брокерска фирма и продават имоти предимно в района на Сапарева баня и Дупница.

Близки на певицата коментираха за “Струма”: “Севдалина е адекватна и разговаря с нас. Не знаем какво ѝ е точно. От една-две седмици е спряла да се храни и да пие вода, което е довело до срив на организма й, така поне предполагаме ние. Направен ѝ е скенер на корема, но не е установено нещо сериозно. Преди два дни е припаднала вкъщи и е извикана линейка на Спешен център – Сапарева баня. Транспортирана е в частната болница в Дупница, където е настанена в реанимация”, заявиха близки до семейството. Те се надяват да се установи причината за тежкото състояние на Севдалина и тя да бъде излекувана.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    1
    ~~~~~~~~~~~~
    Не е от ваксината, нали?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари