Петя събра погледите на всички

1

Пловдивчанката Петя Чалъмова съчета старите български традиции и севременните модни тенденции на абитуриентския си бал тази вечер.

Младата дама, която завършва Професионална гимназия по архитектура, строителство и геодезия "арх. Камен Петков" събра погледите пред Гранд хотел "Пловдив" като се появи с народна носия

"Това е най-красивото, с което мога да бъда облечена тази вечер", сподели развълнуваната абитуриентка. Костюмът бил ушит специално за нея в Смолян.

"Носията е родопска харесах си модела и една дизайнерка ми го изработи", обясни момичето. Носията бе допълнена с красив венец. Абитуриентката беше заложила на елегантни обувки на висок ток.

Вместо с тъпани и гайди, Петя бе съпроводена с рев на мощни мотори. Момичето слезе от мотор, който след това въртя гуми, а насъбралите се близки и приятели извадиха телефони и фотоапарати и снимаха зрелищното изпълнение.

Съучениците й продължават да пристигат пред хотела с лъскави коли. Тази година младите дами са избрали тоалети в черно, бяло и синьо. Синият цвят е предпочитан и при костюмите на господата.

Източник: Марица
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари