Петиция против подписването на договор между България и СЗО

54
Инициативен комитет БРАН се обявява категорично против подписването от страна на Република България на наднационални споразумения без провеждането на публично обсъждане и референдум преди това
Инициативен комитет БРАН се обявява категорично против подписването от страна на Република България на наднационални споразумения без провеждането на публично обсъждане и референдум преди това

Петиция на Инициативен комитет БРАН против подписването на договор от страна на Република България със Световната здравна организация (СЗО) без провеждането на публично обсъждане и референдум

Петиция против подписването на договор от страна на Република България със Световната здравна организация (СЗО)

В свое съобщение до медиите от 1 декември 2021 г. СЗО съобщава, че „Световната здравна асамблея е постигнала съгласие за стартиране на процес за разработване на историческо глобално споразумение за превенция, готовност и реакция при пандемии“. Съгласието е постигнато сред всички 194 държави членки, включително България.

По предварителни данни на СЗО ще бъде създаден междуправителствен орган за преговори, който ще проведе първото си заседание най-късно до 1 март 2022 г. След това междуправителственият орган за преговори ще представи доклад за напредъка на 76-ата Световна здравна асамблея през 2023 г. с цел инструментът да бъде приет до 2024 г.

Международен договор за превенция и готовност при пандемии

Инициативен комитет БРАН се обявява категорично против подписването от страна на Република България на наднационални споразумения без провеждането на публично обсъждане и референдум преди това. Конвенция, споразумение или друг международен инструмент са правно обвързващи съгласно международното право. А ТОВА, СПОРЕД НАС, ЩЕ „РАЗВЪРЖЕ РЪЦЕТЕ“ НА ХОРА, НЯМАЩИ НИКАКВА ПРЕДСТАВА ОТ СТРАНАТА НИ И СЛУЧВАЩОТО СЕ У НАС, ДА ВЗЕМАТ РЕШЕНИЯ ЗА НАШЕТО НАСТОЯЩЕ, БЪДЕЩЕ И ТОВА НА ИДНИТЕ ПОКОЛЕНИЯ!

Инициативен комитет БРАН 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    12
    Мирослав
    ПРОТИВ СЗО, НАТО , ЕС ИЗВЪРШВАТ ГИЕНОЦИТ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО
  • 1
    11
    ТОДОР ВЕЛЕВ
    ВЪН ОТ ВСИЧКИ АМЕРИКАНСКИ ОРГАНИЗАЦИЙ - НАТО , ЕС И СЗО. ТЕ НЕ МИСЛЯТ ДОБРОТО НА ХОРАТА.
  • 3
    10
    Монаха съм,май.....
    СЗО извърши престъпление срещу човечеството с корона вирус, подлежи на съд, никакви съглашения с тези
  • 2
    9
    Емил Захаринов
    ПРОТИВ!
  • 0
    8
    Иво Веждарски
    ABPCJ
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари