Петима маскирани пребили двама пред заведение в квартал "Чародейка"

0
Петимата извършители на побоя са разкрити, съобщават от Областната дирекция на МВР
Петимата извършители на побоя са разкрити, съобщават от Областната дирекция на МВР

Русе / Петима маскирани са пребили двама пред заведение в русенския квартал "Чародейка". След побоя са откраднали мобилните им телефони. Инцидентът е станал в събота вечерта. Петимата извършители на побоя са разкрити, съобщават от Областната дирекция на МВР. Двама от тях са криминално проявени.

На 14 март, около 22.00 часа, двама русенци, докато са били в лек автомобил, паркиран пред бар в кв. "Чародейка" са били нападнати от петима души. Те са били облечени с анцузи и с маски на главите. Нанесли им побой и отнели мобилните им телефони.

Според пострадалите общата стойност на щетите е около 700 лева. При проведени издирвателни мероприятия служители от Второ РУ- Русе са установили, че извършители на деянието са: М.М. на 21 години, криминално проявен; О.А. на 25 години, криминално проявен и 18-годишните С.Т., Ш.С. и К.К. без криминални прояви и петимата от Русе.

На лицата са повдигнати обвинения за извършено престъпление по чл. 198 от НК, като на М.М. е наложена мярка за неотклонение "задържане под стража" за срок от 72 часа, съобщават още от Областната дирекция на МВР.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари