Петър Волгин: Най-логичната коалиция е между "Има такъв народ" и БСП

0
Докато Христо Иванов /върл днешен антигербер/ беше министър на Борисов, а Мая Манолова /върла днешна антигерберка/ се договаряше с Борисов да стане омбудсман, единствено БСП беше истинска опозиция
Докато Христо Иванов /върл днешен антигербер/ беше министър на Борисов, а Мая Манолова /върла днешна антигерберка/ се договаряше с Борисов да стане омбудсман, единствено БСП беше истинска опозиция Снимка: Фейсбук

Най-естествената, най-логичната управленска коалиция след изборите на 11 юли е тази между "Има такъв народ" и БСП

Ето защо. Вероятно много хора не харесват ИТН и Слави Трифонов. Само че никой не може да отрече факта, че именно тази партия концентрира най-голяма част от протестния вот в момента. И е съвсем естествено да управлява. Сега за БСП.

Вероятно много хора не харесват социалистическата партия и Корнелия Нинова. Обаче никой не може да отрече факта, че по време на управлението на ГЕРБ именно БСП беше най-безкомпромисната опозиционна парламентарно представена партия.

Докато Христо Иванов /върл днешен антигербер/ беше министър на Борисов, а Мая Манолова /върла днешна антигерберка/ се договаряше с Борисов да стане омбудсман, единствено БСП беше истинска опозиция. Ето защо както от логическа, така и от морална гледна точка, следващите управляващи трябва да са ИТН и БСП.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари