Петър Волгин: Българите в чужбина бяха заклеймени във фейсбук

0
Петър Волгин: "Ти си мислиш, че българите от чужбина са готови да умрат за "Демократична България", пък те да предпочетат "Има такъв народ", и, да не чуе Дяволът, "Възраждане"
Петър Волгин: "Ти си мислиш, че българите от чужбина са готови да умрат за "Демократична България", пък те да предпочетат "Има такъв народ", и, да не чуе Дяволът, "Възраждане" Снимка: Фейсбук

Забелязвам, че най-новата мода сред либералстващата българска фейсбукарска общност е да бъдат ругани, иронизирани, презирани.....българите от чужбина

Колко били тъпи, как нямали мозък, какви били селяни... О, чудо! Същата тази общност само допреди 24 часа се кълнеше, че няма по-прекрасни, умни и съвършени хора на този свят от....българите от чужбина! Кълняха се в тях, свещи им палеха. И изведнъж, само в рамките на няколко часа, такава чудотворна метаморфоза!

Явно либералстващите инфлюенсър/к/и си представяха, че българите от чужбина, ако не всички, то поне в мнозинството си, ще гласуват за "когото трябва". И когато се оказа, че повечето "чужбински" българи са гласували не за "когото трябва," жълтопаветните либерали се отрекаха от тях с бързината, с която Петър се е отрекъл от Христос.

Така, де, ти си мислиш, че българите от чужбина са готови да умрат за "Демократична България", пък те да предпочетат "Има такъв народ", и, да не чуе Дяволът, "Възраждане". Изобщо гласуващите в чужбина не оправдаха надеждите на местния либерален протестариат и бяха веднагически заклеймени. Съвсем логично, защото българските либерали обичат свободата на мисълта само в случаите, когато въпросната мисъл съвпада с тяхната.

Петър Волгин, журналист

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Учителката:
- Иванчо, можеш ли да ми кажеш един нос на Черно море?
- Еми не.
- Браво! Шестица!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари