Петър Москов: Премиерът да нареди на службите да разкрият връзките на "Възраждане" с Русия

1
Истинският проблем с партията не е липсата на възпитание на нейния лидер, а че служи на чужд държавен интерес, отбеляза лидерът на партия КОД
Истинският проблем с партията не е липсата на възпитание на нейния лидер, а че служи на чужд държавен интерес, отбеляза лидерът на партия КОД Снимка: Фейсбук

Истинският проблем с партията не е липсата на възпитание на нейния лидер, а че служи на чужд държавен интерес, отбеляза лидерът на партия КОД

Истинският проблем с партия "Възраждане" не е липсата на възпитание на нейния лидер, а че служи на чужд държавен интерес. С поведението си Възраждане разрушава българския общественополитически живот, за да направи държавата ни слаба и лесно достъпна за руско влияние.

Задачата на българския министър председател, не е да сезира прокуратурата за език на омразата, а да използва дадената му от конституцията власт, за да защити ефективно независимостта на България и на българския политически живот, като нареди на службите да разкрият механизмите, по които Възраждане обслужва интересите на Кремъл и Русия.

Това заяви лидерът на партия КОД Петър Москов в Сливен днес, предава БТА.

Поводът за посещението на Москов в Сливен е учредяването на областна организация на КОД в града. За председател на КОД в областта беше избран бившия областен управител на града от Реформаторски блок Димитър Сяров, а за негови заместници Георги Мавродиев и д-р Мая Миланова. КОД има задачата да защити ценностите и мечтите на истинските десни гласоподаватели в Сливен и областта, които бяха изоставени от всички останали партии, заяви пред журналисти Димитър Сяров. Той съобщи, че представители на партията вече водят разговори за начините, по които КОД ще участва в предстоящите местни избори, но окончателните решения ще се вземат по-късно.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    6
    ...
    А връзките с краварското посолство може ли да се разкрият ? Щом ще се разкриват връзки с други държави да е ясно и прозрачно всичко докрай. Макар че ще излезе, че Възрожденците ще имат нула % връзка с Москва а другите сто% връзки и финансиране с вашингтон.
  • 2
    5
    я пак
    поредната партийка с един файтон хора!
  • 8
    4
    1 до 3:
    Благодаря ти от сърце! Бъди жив и здрав! За да отвърна на уважението – нека майка ти също се чувства поздравена от мен, женка ти, щерка ти, че и сина ти-педал, вероятно като татко си!!! Бе въобще – бъдете многократно по-здравени от мен и „Възраждане“! Цунки!
  • -36
    3
    поздрав до 1
    https://www.facebook.com/photo/?fbid=572689708361905&set=a.331079862522892 същия безродник си като тея от снимката, боклука си ти,
  • -3
    2
    До 1
    Все вярвах,че има простотия,но на такова ниво - не вярвах...
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари