Костадин Костадинов: Призоваваме медиите да не разпространяват непроверени клевети

0
Арестуваните за шпионаж българи не членуват в партия "Възраждане", категоричен е лидерът ѝ
Арестуваните за шпионаж българи не членуват в партия "Възраждане", категоричен е лидерът ѝ Снимка: Фейсбук

Арестуваните за шпионаж българи не членуват в партия "Възраждане", категоричен е лидерът ѝ

"Нито един от тримата арестувани в Англия българи не е член на "Възраждане" и не е участвал в организацията на изборния процес като представител на "Възраждане". Те обаче са българи, които до доказване на вината им са невинни. Големият въпрос по отношение на този случай е - защо никой освен "Възраждане" не постави въпроса за това, че са нарушени гражданските права на българи от друга държава? Защо още МВнР не е привикало английския посланик? За пореден път ли ставаме свидетели на лъжлива разработка на ЦРУ за лъжлива "българска следа", която както предварително предположих, вероятно ще бъдат направени опити да бъде свързана с "Възраждане"? Лошото е, че за разлика от предишната "българска следа", когато България застана зад несправедливо обвинения Сергей Антонов, сега българското правителство по никакъв начин не брани нашите сънародници.

На свой ред ще попитаме - вчера беше убита знакова фигура на прехода, приближена до ПП-ДБ, защо все още Кирил Петков не е задържан за разпит? Призоваваме медиите да обръщат внимание на важните въпроси и да не разпространяват непроверени клевети." написа Костадинов в социалната мрежа Фейсбук.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    4
    хаха
    Най-добре е Коцето да отиде на свиждане да ги провери дали са добре. Може пък да му излезе късМЕКът и да го приберат при тях, на държавна издръжка :)
  • 7
    3
    Възмутен
    ,,Да не разпространяват неверни клевети " А верни клевети, може ли? :)
  • 11
    2
    Напомням
    Напомням факт, с който Карадая и Данчо ментата се оправдават от години. Пеевски не е член на ДПС, той е от гражданската квота :D
  • 3
    1
    LOL
    Това, че не са членове на ВГЪЗРАЖДАНЕ не значи абсолютно нищо. Може да са застъпници на партия Възраждане и без да са нейни членове. Може да са ръководители на избирателна секция и да са представители на Възраждане без да са нейни членове. И депутати в парламента могат да бъдат без да са членове на партията. Да си член в партия носи негативи само за партията ако се осереш. Много ясно, че като са ги сложили да вършат измами няма да са членове.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари