Петър Карабоев: Случващото се в Русия е метеж, а не гражданска война

1
Някой е предложил изгодна сделка на Пригожин, коментира журналистът
Някой е предложил изгодна сделка на Пригожин, коментира журналистът Видео: NOVA

Някой е предложил изгодна сделка на Пригожин, коментира журналистът

Случващото се в Русия е бунт, метеж, а не гражданска война. Това обясни в ефира на „Събуди се” по NOVA журналистът Петър Карабоев.

Вагнер” е частна армия. Получаваме съобщения и твърдения за нейни действия от самия Пригожин, които нямат кой знае какво потвърждение, че са се случили. Това не е начало на гражданска война. Това е ситуация, в която Владимир Путин няма как да излезе по-силен”, каза още журналистът. По думите му „Вагнер” не може да обърне хода на войната в Украйна.

Пригожен е бизнесмен. Няма да направи нещо, от което няма изгода. Някой му е предложил изгодна сделка. Толкова изгодна, че може да заложи живота си. Това са хора от силовите структури. Вероятно единственият читав изход е руският президент да пожертва министъра на отбраната и началника на генералния щаб”, коментира Карабоев.

Сещам се за една конкретна дата, която предстои – 1 юли. Путин даде нареждане всички частни армии в Русия да подпишат договори с Министерството на отбраната и формално да станат част от структурите под командването на генералния щаб”, уточни журналистът.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари