Пет области ще работят заедно за развитие на туризма в Северен централен район

0
Габрово, Велико Търново, Разград, Русе и Силистра ще предложат общ билет
Габрово, Велико Търново, Разград, Русе и Силистра ще предложат общ билет Снимка: Областна администрация Габрово

Габрово, Велико Търново, Разград, Русе и Силистра ще предложат общ билет

Областните управители от Северен централен регион са обсъдили план за съвместни дейности в сферата на туризма с цел развитие потенциала на областите Габрово, Велико Търново, Разград, Русе и Силистра, става ясно от прессъобщение на областната администрация в Габрово.

Всяка област е представила най-атрактивните си туристически обекти, събития, факти, видове туризъм и места за настаняване. Ще бъде създадена обща концепция за рекламата на Северен централен регион и съвместен туристически продукт, обща страница във Фейсбук за популяризиране на събития, музеи, забележителности. Обсъдени са възможности за общи фестивали, общо туристическо лого и комбинирани билети за вход.

Срещата се е провела в Разград.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари