Песни на АББА ще прозвучат в Русенската филхармония

0
Солистките на концерта, които ще се превъплътят в Агнета и Ани-Фрид, са гостенките от Германия Надин Кюн и Анете Хесел
Солистките на концерта, които ще се превъплътят в Агнета и Ани-Фрид, са гостенките от Германия Надин Кюн и Анете Хесел

Вечните хитове на любимата на всички възрасти на популярната шведска група АББА, завладяли сърцата на различни поколения, ще прозвучат в русенската зала „Филхармония”.

Солистките на концерта, които ще се превъплътят в Агнета и Ани-Фрид, са гостенките от Германия Надин Кюн и Анете Хесел. ABBA Tribute предлага с помощта на богатите изразни средства на симфоничния оркестър емоционално преживяване на най-известните хитове на групата. Уникалният звук, мелодиите и текстовете на "Fernando", "Mamma Mia", "Waterloo", “Money Money”, “The Winner Takes it All”, “Dancing Queen” наред с приятното изживяване са привлекателна задача за всеки симфоничен оркестър, споделя 24 часа.

В програмата ще бъдат представени и Интродукция, Интермецо от АББА и отново класическа образователна изненада от Маестро Найден Тодоров.

Същият състав ще изпълни концерта и на 16 юли от 21 часа на Античния театър в Пловдив. Преживяването АББА провокира сетивата – слушайки песните, хората се усмихват, танцуват, музиката ги кара да се върнат носталгично към миналото.

Дори тези, които още не са били родени, твърдят организаторите. Диригентът Найден Тодоров не крие своите пристрастия към необичайните, но много примамливи срещи на класиката с поп и рок музиката.

Източник: 24 Часа
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари