Пешеходец стреля по шофьор в Благоевград

0
Хора от същия квартал се оплакаха, че е стреляно и по техните коли
Хора от същия квартал се оплакаха, че е стреляно и по техните коли Видео: NOVA

Хора от същия квартал се оплакаха, че е стреляно и по техните коли

Екшън в Благоевград. Пешеходец е стрелял по автомобил. Причината не е известна, но се предполага, че това, което го е ядосало, е поведението на пътя на шофьора на автомобила.

Шофьорът разказа, че докато кара се заглежда в таблото на автомобила. Когато вдига поглед, вижда, че на пешеходната пътека пред него има човек. “Сложил ръцете в джобовете и с качулка, не ме беше видял дори. Набих спирачки и той се изплаши”, разказа за случката Стилиян, предаде NOVA.

Спрях, за да му се извиня. Но той тръгна към колата видимо ядосан”, допълва младият мъж, затова решава да продължи по пътя си. Тогава чува как се чупи задният прозорец на автомобила му. “Реших, че ме е замерил с камък. Но мой приятел караше зад мен. Той ми каза, че човекът е извадил пистолет, с който е стрелял по мен”, спомня си Стилиян.

Впоследствие се разбира, че мъжът е стрелял с въздушен револвер.

Кой е стрелецът - не е ясно. Стилиян също не успява да види лицето му заради качулката.

Хора от същия квартал се оплакаха, че преди няколко седмици и техните коли са пострадали, след като били простреляли. Те обаче се съмняват това да е дело на един и същи човек.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари