Пенчо Милков: За първи път държавата прие проблема с трафика на Дунав мост като национален

7
Надявам се на лечение, а не само облекчение, заяви още кметът на Русе
Надявам се на лечение, а не само облекчение, заяви още кметът на Русе Снимка: Кадър от БНТ

След като МВР взе мерки срещу струпването на камиони на Дунав мост - Русе, ситуацията по пътищата на дунавския град и съседния Мартен е по-спокойна.

Опашките от тирове, обаче, не са изчезнали.

Жители на Мартен остават в протестна готовност, а в "Денят започва" кметът на Русе Пенчо Милков настоя действията за справяне с проблема от страна на държавата да продължат.

"В последните няколко дни за първи път се взеха мерки за справяне със ситуацията. Трафикът се отклонява още преди Русе. България е на няколко транспортни коридора и трябва да се намери способ не само да получава средства от преминаващите камиони, но и да създаде условия на хората от градовете, през които минават коридорите, да живеят спокойно. Обнадежден съм от взетите мерки през последните дни, но действията трябва да продължат.", каза кметът на Русе, предава БНТ.

Той допълни, че подкрепя исканията на превозвачи за облекчаване на административните проверки на ГКПП "Дунав мост".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    9
    88
    Браво Пенчо, даваш интервю от мястото на събитието, 'дет сА вика - в нещата си! СтраОтен си!
  • -2
    8
    sAj
    Българското общество трябва да знае имената на българофобите/русофобите, обрекли България, българския бизнес и обществото на глад, мизерия и социален разпад - русофобите/българофобите: ристюфците, мирчефците, про100$$ к!р0, @сен ф@силеф, лорерците, атанасофците, стоян михалефци, мартин димитрофците, дайнофците, илиян фасилефците, армани сбърканяни, хаджигенофци и банкянската тиква!
  • 19
    7
    Д-р Шишкоф
    Репортерката по най-бързият начин да си направи тест за бременност. Звярът е пуснат по улиците вече.
  • 6
    6
    Facebook
    Този То, защо няма изявление по Фейсбука? Нали от там Опръвляваше. Групата на ЕКО вложките го приканва да е по-активен. Ще има и кекс.
  • 5
    5
    До Андрей
    Само да напомня, че чо-ве-че-то с ризката с цветовете на дъгата се хвали. че бил Доктор по някакви си науки. Но да ти кажа, Докторантурата му струва, колкото тоалетната хартия (използвана), ако не може да си използва знанията на титлата и прочете няколко Закона на РБ, за да се защити. Пари хвърлени на вятъра за неговото образование. Да не споменаваме и ЕКО постиженията му нали?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари