Пенчо Милков: Успяхме да се справим с щетите в Басарбово без национална кампания

3
Кметът на Русе се похвали, че почистването в района е осъществено с общински средства
Кметът на Русе се похвали, че почистването в района е осъществено с общински средства Снимка: Фейсбук

Приключи удълбочаването на дерето в Басарбово

"Бурята в началото на септември нанесе много щети в града и околните населени места. В Басарбово дерето беше пълно догоре, стадионът - под вода, а много от дворовете на къщите пълни с кал и камъни.

Въпреки че наводнение имаше и в Русе, часове след дъжда общинските екипи вече бяха на терен и помагаха на хората от селото да почистят имотите си. Над 80 камиона с наноси бяха изнесени от ОП "Паркстрой" и "Комунални дейности".

Бързо осигурихме дерето да се почисти и удълбочи със специализирани машини. Работата отне 2-3 седмици.

Успяхме да се справим с щетите сами - със собствени усилия и средства. Без национална кампания.

Следващото дере, което има огромна нужда и ще почистим и удълбочим, е това в Червена вода", коментира кметът на Русе Пенчо Милков.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    5
    Менчов
    Кметът на Фейсбук не направи нищо за нас. Ако не е Николай - нищо нямаше да се направи
  • 10
    4
    Error
    Другото е, че нае БА една от служителите си, и се РАЗ веде в друг град, а не в Русе. Доктор на науките е Вашият некадърник- управленец.
  • 13
    3
    Пена, Пенаааа...
    Пена, така еба майката на тоя град, както никой друг досега. Даже Стоилов, макар и гербав, ми се вижда великан пред твоята несъстоятелност и неефективност. Не се сърди, казвам каквото ми е на сърце, а и каквото чета по устните на опитващите се да шофират из Русе. Е няма такава простащина да БЛОКИРАШ целия град ЕДНОВРЕМЕННО Ние, русенци, ще те запомним с две неща, като за другото няма да споменавам - ти си го знаеш.
  • 9
    2
    Вазиленка Николофзката
    Менчо е ездачът на гръдъ. Яко муши, жиба кулешките на ръботъ, ама женъ му нъ фана на кълъпъ и съ ушени за миение. Сигиз е на self-satisfaction
  • 10
    1
    Менчо Форевър
    Да живей, няма нещо с което да се е заел и да не е направил. Това е Моят Кмет! Не е важно какво аз виждам да е свършено, важно е какво ми сервират по фесбука и медиите че е, вярно може да не го виждаме но кои сме ние да се съмняваме
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари