Пенчо Милков: Това прекрасно място твърде дълго бе тъмно и изоставено

17
Започна ремонт на градинката до площад "Дунав"
Започна ремонт на градинката до площад "Дунав" Снимка: Пенчо Милков / Facebook

Започна ремонт на градинката до площад "Дунав"

Благоустройство на градинката до площад "Дунав". За акцията информира кметът Пенчо Милков в социалната мрежа с думите: "Това прекрасно място твърде дълго бе тъмно и изоставено, а сега общинските предприятия му вдъхват нов живот".

В момента се изграждат нови алеи, бордюри, осветление и напоителна система в градинката зад пл. Дунав.

Ще се възстанови и чешмичката в центъра му, а на върха ще има красив символ, който отива на града ни, научаваме още от публикацията на кмета на Русе.

След приключване на подготовката за асфалтиране, техниката ще продължи с втория етап от ремонта зад Американското пазарче.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    10
    Реалист
    Този Фейсбук УпръДленец, ако знае колко е прозт и неуважаван от съселяните си, съгражданите си и от собствената си кръв, на мига би си наврял Докторската кратуна в Нассрания си Гъз и би замълчал за ВЕЧНИ ВРЕМЕНА. Ама като се е оцапал с лайната, е ще се маже и казва че мирише на рози.
  • 9
    9
    До Спас
    Спри дрогата, спешно имаш нужда от медицинска помощ!
  • -6
    8
    Спас
    Радославеее олигофрен такъв. Русе е на първо място по работоспособно население след София тъпакоооо. Вземи се ограмоти. И за да има нещо построено е нормално да има ремонт.
  • 9
    7
    Иван Шишков
    Тъмно място ? Това означава ли, че ще бъдат изсечени дърветата, за да стане по-светло? Много хубаво си е място.
  • 4
    6
    Аз
    Радо,непиши а прави деца!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Какви са сезоните в България?
- Агне, таратор, риба, прасе.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари