Пенчо Милков: Ще потърсим отговорност на стопаните на жп линията

2
Кметът на Русе благодари на служителите и доброволците за успешното гасене на пожара
Кметът на Русе благодари на служителите и доброволците за успешното гасене на пожара

Кметът на Русе благодари на служителите и доброволците за успешното гасене на пожара

Кметът на град Русе, Пенчо Милков, се обърна към служителите и доброволците, които участваха в акцията по гасене на пожара, и им изрази благодарност. Благодарение на техните усилия и отдаденост, въпреки сложната ситуация, не се допуснаха щети на постройките и никой не пострада.

В своята изява в социалната мрежа, кметът сподели, че днес екипите ще обходят района, за да оценят нанесените щети върху растителността. Това е важна стъпка, която ще помогне да се определи обхвата на последствията от пожара и да се предприемат необходимите действия за възстановяване на засегнатата зелена площ.

Като част от процеса на изясняване на причините за пожара, кметът заяви, че ще обедини сили с органите, за да се потърси отговорността на стопаните на жп линията и сервитута, където е възникнал пожарът. Това е важна стъпка, която ще помогне да се предотвратят подобни инциденти в бъдеще и да се осигури сигурността и благополучието на гражданите и на околната среда.

Кметът Пенчо Милков подчерта, че в борбата срещу пожарите е необходимо сътрудничество между всички заинтересовани страни - община, служители, доброволци и органи на реда. Той призова гражданите да бъдат бдителни и да съобщават веднага за всякакви заподозрени случаи на пожари, за да може да се действа бързо и ефективно.

Очаква се, че след извършената оценка на щетите и установяването на отговорността, ще бъдат предприети необходимите мерки и действия, за да се възстанови засегнатата растителност и да се предотвратят бъдещи случаи на пожари.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    8
    Пънчо Клецков
    Ще търся отговорност колкото търсих и от ВИК. Накрая ще ми пратят някое ново еколожче за оплождане и ще заеба и това си обещание. На курва която изневерява на жена си вяра да нямате.
  • 6
    7
    Фактов
    Не знаем кой какво ще търси, но някой на някого потърси сметкт за нерегламентиран скекс на работното му място. И резултатът от сметката е ясен, срам и позор, и развод ми дай.
  • -9
    6
    Мони леви
    Пак ще го изберем,ето че вьрши добре работата си!А вие пак изберете дрипавите и кухи герб,че да станете още по бедни!
  • 9
    5
    Минувач
    Поредните лакърдии за баламирниците които го избраха предния път. Тъпани болл няма да се учудя да си го преизберат.
  • 7
    4
    пънчи
    отговорност- дрън дрън пънчииии
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари