Пенчо Милков: Това, за което предупреждаваме, се случва

7
Кметът на Русе коментира тежката катастрофа на пътя Русе - Мартен
Кметът на Русе коментира тежката катастрофа на пътя Русе - Мартен

Кметът на Русе коментира тежката катастрофа на пътя Русе - Мартен

"Поводът за катастрофата може би е човешка грешка, а причината - наличието на тирове, спрели тук на пътното платно и това, че на Русе му се налага да поеме огромно количество камиони", коментира кметът на Русе тежкия пътен инцидент, при който призори загина жена, а мъж бе тежко ранен, предаде БНР.

Както вече ви съобщихме около 4:10 часа сутринта бус с пловдивска регистрация - в който пътували двама мъже и жена, се е движел от Русе към Силистра, когато се е блъснал в камион с турска регистрация.

"Това, за което предупреждаваме, се случва. Спящ шофьор, на когото е свършило времето за шофиране и трябва да спре за престой, в него се удря бусът", заяви още Пенчо Милков.

Веднага на мястото на инцидента са пристигнали екипи на полицията и на Спешна помощ, но при тежкия удар жената в буса е загинала, а шофьорът е откаран в болница.

Другият пътник е прегледан на място от медицинския екип и е отказал да бъде откаран в болница.

Пътят от Русе към Мартен, който е част от главния път за Силистра, все още е затворен за движение.

За автомобилите е организиран обходен маршрут, а камионите изчакват на място.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    8
    Николай
    Защото с колите и бусовете карат като малоумни и полуспящи и нямат тахографи да се види по колко време карат без да спят!
  • 5
    7
    Въпроси
    Защо търга за паркинга беше нагласен?Защо се мълчи, че въпросния нов паркинг ще се строи от същите схемаджии и мутри, дето в момента държавата се опитва да се отърве от тях на Капитан Андреево . Защо едни и същи Таки / Ковачки т.н., ни разиграват етюди за честни обществени търгове и поръчки, за които знаят само те и съответния кмет или чиновник? Защо години нищо не направиха , а сега се разбързаха?
  • 4
    6
    Пенчо
    за вас го правя
  • 3
    5
    Пенчо до 4
    Do not disturb. Лапам си заплатката, снимки, кеф. С вашите данъци. След мен 3 албума снимки ще останат, кво искате още?
  • 12
    4
    Идва зима
    Пена, предупреждавам те отсега че идва ЗИМА! Ще има снегове, киша, студено ще бъде много. С тази инфраструктура на Русе трудно ще дочакаш до изборите наесен, струва ми се. Всички дето си трошим колите и стискаме зъби всеки ден вече започна да ни писва, а проблемите тепърва предстоят. После да не кажеш че не съм те предупредил. Ето, предупреждавам те!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари